logo Melisa proizvodnja ljekovitog bilja
i finalnih proizvoda
33410 Suhopolje, Orešac 37
tel: 033/771-883

MAREK® HEMOROL - za ublažavanje tegoba s hemoroidima

MAREK® HEMOROL - za ublažavanje tegoba s hemoroidima

MAREK® HEMOROL - za ublažavanje tegoba s hemoroidima je prirodni proizvod i složena mješavina ciljano odabranih komponenti (eterična ulja, ekstrakti, uljne iscrpine, propolis) namjenjenih za ublažavanje tegoba izazvanih hemoroidima. Krema vrlo učinkovito ublažava tegobe, a dugotrajnom primjenom neke oblike hemoroida (vanjski hemoroidi) dovodi do potpunog iscjeljivanja. Koristi se pažljivim nanošenjem, nakon higijenske obrade, nekoliko puta dnevno i trenutno ublažava tegobe kao što su: pečenje i svrbež, bol, pritisak na anus, upale i otekline hemoroidnih čvorića, krvarenja, a duljom uporabom pospješuje potpuno zacjeljivanje oštećene sluznice rektuma, uklanja bol i nestanak hemoroidnih čvorića i krvarenja, potpuni izostanak pritiska i dr. Djelatne sastavnice su potpuno prirodne. Proizvod ne sadrži konzervans.Namjena
Za ublažavanje pečenja i svrbeži u području hemoroida, smanjenje otekline hemoroidnih čvorića, te za pospješenje zacijeljivanja oštećene sluznice rektuma.

Način uporabe:
Kremu nanositi na oboljelo mjesto u tankom sloju nekoliko puta dnevno. Prije nanošenja kreme, obavezna je higijena oboljelog mjesta, te se preporuča pranje iza svakog pražnjenja sa čajem od kamilice.

Sastav:

  • Calendulae oleum (Ulje nevena)
  • Hyperici oleum (Ulje gospine trave)
  • Ekstrakt propolisa ( 10% u 60vol% ETOH)
  • Chamomillae aetheroleum (Eterično ulje kamilice)
  • Melissae extractum fluidum ( 1:1 / 96vol% ETOH)
  • Anisi aetheroleum (Eterično ulje anisa)
  • Hidrofilna podloga za masti (Belobaza)

Upozorenje: Samo za vanjsku uporabu. Čuvati pri temperaturi do 25°C izvan dohvata djece.