logo Melisa proizvodnja ljekovitog bilja
i finalnih proizvoda
33410 Suhopolje, Orešac 37
tel: 033/771-883

MAREK® REUMAFIX - za ublažavanje reumatskih tegoba

MAREK® REUMAFIX - za ublažavanje reumatskih tegoba

MAREK® REUMAFIX - za ublažavanje reumatskih tegoba je prirodni antireumatik primjenjiv nanošenjem na kožu. Krema je složenog sastava od eteričnih ulja dobivenih iz pažljivo odabranih ljekovitih biljaka, uljnih iscrpina i kamfora. Eterično ulje paprene metvice sadržava mentol koji ublažava bol i izaziva osjećaj hlađenja. Kamfor, a-pinen (Rismarini aetheroleum), linalil acetat (Lavandulae aetheroleum) i timol (Thymi aetheroleum) poboljšavaju prokrvljenost, potiču izmjenu tvari, djeluju opuštajuće na mišiće i kožu. Uljni ekstrakt nevena djeluje protuupalno i regenerirajuće na kožu, te na smanjenje edema. Dodatno, kamfor, također poboljšava prokrvljenost, smanjuje bol i dovodi do olakšanja mišićne napetosti i reumatskih tegoba.Namjena
Za ublažavanje reumatskih tegoba i sportskih povreda kao što su uganuća, istegnuća, te za opuštanje i smanjenje boli nakon jakih opterećenja mišića.

Način uporabe:
Više puta dnevno kremu lagano umasirati u kožu dok se ne upije.

Sastav:

  • Calendulae oleum (Ekstrakt nevena u masl. ulju)
  • Menthae piperitae aetheroleum (Eterično ulje paprene metvice)
  • Rosmarini aetheroleum (Eterično ulje ružmarina)
  • Lavandulae aetheroleum (Eterično ulje lavande)
  • Thymi aetheroleum (Eterično ulje timijana)
  • Camphor (Kamfor)
  • Hidrofilna podloga (belobaza)

Upozorenje: Samo za vanjsku uporabu. Kremu ne primjenjivati na oštećenu kožu ili rane. Dobro oprati ruke nakon primjene. Izbjegavati doticaj s očima i sluznicom. U slučaju preosjetljivosti na neki od sastojaka prekinuti uporabu. Dio tijela na koji je nanesena krema ne izglagati sunčevoj svjetlosti.